JULEMENU 2019

Julemenu 2019

FORRET
Gravad laks efter fru Damgaards opskrift.
Serveres med kommensbrød og hjemmelavet sennepsdressing.

HOVEDRET
Grillet bøf (ca. 200 g) sydamerikansk oksefilet af græsfodret kvæg.
Serveres med valgfri kartoffel og kryddersmør.
Hertil salatbar.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter: 399 kr.
Serveres i november og december.

ÅBNINGSTIDER

ALLE DAGE

11.00 - 24.00

 

KØKKENET

11.00 - 21.30

 

KONTAKT OS

TELEFON

+45 33 12 33 13

ADRESSE

Vesterbrogade 3, 1620 København V

MAIL

apollo@bryggeriet.dk

 

 

FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag