ØLLET

Hvert enkelt bryggeri drives af en brygger, der brygger øllet efter gamle håndværkstraditioner og en god portion omsorg gennem hele processen. Malt, humle, vand og gær forvandles til friskbrygget fadøl, mens bryggerierne 11 gange om året også lancerer en helt ny og spændende øl.

Med inspiration fra alverdens mangfoldige ølsorter brygger vi en helt specielt bryg ca. en gang i måneden: Kirsebærøl, Weissbier, Maj-bock eller Danmarks første hampøl for blot at nævne et par eksempler.

Specialbryg

Vi brygger et specialbryg ca. 12 gange om året. Det er specialbryg, som passer til årstiden. Øllet kan kan være lavet med udenlandske ølklassikere som forbillede tilsat bryggerens mangeårige erfaringer og lyst til at forfine og sætte sit personlige aftryk på øllet – eller det kan være en nyskabelse som f.eks. Danmarks første lovlige Hamp Øl, “Boghveden”, Rug øl, Anis øl eller lignende.

Specialbryg 2021

Januar: –
Februar:
Marts: –
April: –
Maj: Here comes the Sun (IPA) + Brick in the Wall (Rød Ale)
Juni: –
Juli: –

August: –
September: –
Oktober: –
November & December: –

Med forbehold for ændringer.

PILSNER

Vores standardøl, som er brygget efter det tyske renhedsprincip, dvs. intet andet end humle, gær, malt, vand – og TID! Ikke to bryg er helt ens, hvilket er hvilket er en del af charmen. Men uanset nuanceforskellene holder pilsneren altid en let bitterhed og en frisk syrlighed, der opvejes af en fylde og en perfekt rund eftersmag. Vores pilsner er foregangsøllen for de mange nye ufiltrerede øl på det danske ølmarked. Da den blev serveret første gang i 1990 ved Aage Damgaards åbning af Bryggeriet Apollo, var den en stor nyskabelse. Bryggeriets pilsner bliver løbende fornyet og forbedret og er i dag en langt mere kompleks øl end den oprindelige. Undergæret.  Alk.: 4,6 %.  Malt: Primært pilsnermalt samt en anelse Münchner- og karamelmalt. Humle: Amerikansk bitter- og aromahumle.  

APOLLO ALE

På Bryggeriet Apollo har vi ud over pilsner også en ale som fast øl på hanerne. Vores ale er brygget med en let bitter engelsk ale som forbillede. Den karakteriseres desuden ved en kraftig maltet smag, som afrundes af en behagelig blomsteragtig smag fra aromahumlen. Apollo og Sct. Clemens har ofte en ale på programmet som et af deres specialbryg. Overgæret. Alk.: 4,6 %. Malt: 1/3 pilsnermalt, 1/3 Münchnermalt, karamelmalt og Weyermanns ”Carared”. Humle: Amerikansk Warrior, Perle og Sterling. 

hjemmebrygget øl

Alle vores øl brygges på stedet i de store kobberkedler.
De er brygget på malt og humle uden brug af kunstige tilsætningsstoffer.

Pilsner

Glas, 25 cl: DKK 35 / €5
Glas, 50 cl: DKK 65 / €9
Kwak, 1L: DKK 125 / €18
Kande, 2L: DKK 225 / €32

APOLLO ALE

Glas, 25 cl: DKK 35 / €5
Glas, 50 cl: DKK 65 / €9
Kwak, 1L: DKK 125 / €18
Kande, 2L: DKK 225 / €32

SPECIALBRYG

Glas, 25 cl: DKK 35 / €5
Glas, 50 cl: DKK 65 / €9
Kwak, 1L: DKK 125 / €18
Kande, 2L: DKK 225 / €32

Åbningstider

ALLE DAGE

12.00 - 23.00

 

Kontakt os

TELEFON

+45 33 12 33 13

ADRESSE

Vesterbrogade 3, 1620 København V

MAIL

apollo@bryggeriet.dk

 FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag