Bryggeri og Restaurant

Mikrobryggeri og restaurant siden 1990. Følg med i ølproduktionen på tætteste hold.
MENUKORTBOOK BORD

månedens frikadelle – juli og august

Søren Gade er manden bag Månedens Frikadelle.

Nok er han mest kendt som politiker, men faktisk er madlavning en yndet fritidsbeskæftigelse for den gæve vestjyde. I 2014 iførte Søren Gade sig kokkeforklæde og gik på TV-skærmen med sin deltagelse i MasterChef.

Flere gode præstationer i køkkenet sikrede ham en plads i finalen. Som tidligere direktør i Landbrug & Fødevarer har Søren Gade indgående kendskab til danske råvarer, som han mener, er i absolut verdensklasse. Netop danske råvarer spiller en central rolle i Sørens version af en klassisk dansk frikadelle, som du kan smage i juli og august måned på Bryggeriet Apollo.
Velbekomme!

3 stk. serveret med nye kartofler, persillesovs, rødbeder og hjemmelavet agurkesalat. 145 kr.

nyt koncept i 2021


I 2021 har vi udviklet et helt nyt menukort til Bryggeriet Apollo. For os er de gode oplevelser i centrum, og derfor har vi også sammensat et menukort, der passer perfekt til vores øl. Som noget noget helt nyt kan du bl.a. bestille smørrebrød, frikadeller, stegt flæsk og tarteletter.

øllet

På Bryggeriet Apollo har vi vores helt egen brygger: Magnus Rönnerup. Han brygger øllet efter gamle håndværkstraditioner og en god portion omsorg gennem hele processen. Malt, humle, vand og gær forvandles til friskbrygget fadøl, mens bryggeriet flere gange om året også lancerer en helt ny og spændende øl.

pilsner

Vores standardøl – brygget efter det tyske renhedsprincip, dvs. intet andet end humle, gær, malt, vand – og TID!

apollo ale

På Bryggeriet har vi ud over pilsner også en Ale som standardøl. Vores Ale er brygget med en let bitter engelsk ale som forbillede. 

specialbryg

Vi brygger specialbryg, som passer til årstiden ca. 12 gange om året. Vi har altid 2 forskellige specialøl på kortet.

historien

 

“Vi må tit overbevise nye gæster om, at vores brygkedler rent faktisk bliver brugt til at brygge øl i.”

I rækken af restauranter og bryggerier fremstår Bryggeriet Apollo som et af de ypperste eksempler på, hvordan design, indretning og kunst kan smeltes sammen til en potent enhed.

Apollo-bryggeriet er opbygget med de berømte tyske ølkældre som forbillede, og bryganlægget blev indkøbt i det gamle Østtyskland i 1989. Siden har det forsynet vores gæster med skummende frisk pilsnerøl samt en række andre ølproduktioner. Vi brygger efter gamle velkendte traditioner, men tilbyder også hver måned en ny spændende specialbryg til vores gæster.

Bryghuset funklende og mægtig midt i lokalet mellem kælder og første sal. Fra kælderen, der er indrettet med langborde og dæmpet belysning, kan man kigge ud i gærkælderen, mens de øvrige etager er meget lyse og præget af en hyggelig og livlig atmosfære. De tunge træborde er fordelt, så man kan sidde i fred og ro godt inde i bryggeriet – eller vælge de udendørs borde, hvor man kan iagttage det altid hektiske gadeliv ved Tivolis hovedindgang.

Åbningstider

ALLE DAGE

12.00 - 23.00

 

Kontakt os

TELEFON

+45 33 12 33 13

ADRESSE

Vesterbrogade 3, 1620 København V

MAIL

apollo@bryggeriet.dk

 FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag