BRYGGERI OG RESTAURANT

Mikrobryggeri og restaurant siden 1990. Følg med i ølproduktionen på tætteste hold.
MENUKORTBOOK BORD

MÅNEDENS RET

ØLBRAISERET VIKINGEKØLLE
155 kr. ad libitum
I restauranten serverer vi i hele oktober og frem til Mortensaften Spoleben braiseret i Apolle Ale serveret med surkål, flødekartofler, sennep og brød. 

ØLLET

På Bryggeriet Apollo har vi vores helt egen brygger: Magnus Rönnerup. Han brygger øllet efter gamle håndværkstraditioner og en god portion omsorg gennem hele processen. Malt, humle, vand og gær forvandles til friskbrygget fadøl, mens bryggeriet flere gange om året også lancerer en helt ny og spændende øl.

PILSNER

Vores standardøl – brygget efter det tyske renhedsprincip, dvs. intet andet end humle, gær, malt, vand – og TID!

APOLLO ALE

På Bryggeriet har vi ud over pilsner også en Ale som standardøl. Vores Ale er brygget med en let bitter engelsk ale som forbillede. 

RED ALERT

Vi brygger et specialbryg, som passer til årstiden ca. 6 gange om året. Nu har vi Red Alert som er en lager med hindbær.

HISTORIEN

 

“Vi må tit overbevise nye gæster om, at vores brygkedler rent faktisk bliver brugt til at brygge øl i.”

I rækken af restauranter og bryggerier fremstår Bryggeriet Apollo som et af de ypperste eksempler på, hvordan design, indretning og kunst kan smeltes sammen til en potent enhed.

Apollo-bryggeriet er opbygget med de berømte tyske ølkældre som forbillede, og bryganlægget blev indkøbt i det gamle Østtyskland i 1989. Siden har det forsynet vores gæster med skummende frisk pilsnerøl samt en række andre ølproduktioner. Vi brygger efter gamle velkendte traditioner, men tilbyder også hver måned en ny spændende specialbryg til vores gæster.

Bryghuset funklende og mægtig midt i lokalet mellem kælder og første sal. Fra kælderen, der er indrettet med langborde og dæmpet belysning, kan man kigge ud i gærkælderen, mens de øvrige etager er meget lyse og præget af en hyggelig og livlig atmosfære. De tunge træborde er fordelt, så man kan sidde i fred og ro godt inde i bryggeriet – eller vælge de udendørs borde, hvor man kan iagttage det altid hektiske gadeliv ved Tivolis hovedindgang.

ÅBNINGSTIDER

ALLE DAGE

11.00 - 24.00

 

KØKKENET

11.00 - 22.30

 

KONTAKT OS

TELEFON

+45 33 12 33 13

ADRESSE

Vesterbrogade 3, 1620 København V

MAIL

apollo@bryggeriet.dk

 

 

FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag