HOVEDRETTER

På Bryggeriet Herning er vores hovedretter mindst lige så vigtige som vores øl. For os er det de gode oplevelser der er i centrum, og derfor har vi også sammensat et menukort, der passer perfekt til vores øl. Kom ned i vores hyggelige brygkælder og prøv nogle af vores spændende hovedretter nedenfor.

Spareribs

Fine kødfulde svinekamben glaceres og steges møre. Krydres ved bordet med chili- eller barbecuedressing. Serveres med pommes frites og coleslaw.

Spareribs ca. 500 g 175 / €25
spareribs ca. 750 g 215 / €31

bryggeriets burger

Hakkebøf af oksekød, kyllingebryst eller svampe med ost, tomat, salat, bacon, rødløg og syltet agurk i en briochebolle. Til begge burgere serveres pommes frites og aioli-dressing.
159 / €23

ristet laks

Med cremet perlebyg med svampe. Hertil tomatsalat.
189 / €27

ØLBRAISERET KALV

Med bagt kartoffelmos og tyttebær.
195 / €28

VEGETARRET

Portobello-svampe med 2 slags fyld, salat og dagens kartoffel. 
159 / €23

Steak af oksefilet

(ca. 250 g.) med pommes frites,pebersauce og blandet salat.
260 / €37

ribeye steak

Serveres med ristede kartofler, hvidløgssmør og dagens garniture.
265 / €38

OKSesteg

Ca. 1 kg oksecuvette. Sælges kun som hel steg. Ca. 30 min. tilberedningstid. Trancheres ved bordet. Serveres med dagens kartoffel (bagt kartoffel kan fås ved forudbestilling.) Blandet salat, hjemmelavet løgdressing og dagens sauce.
799 / €114

Alle forretter kan serveres som hovedret med dagens kartoffel og salat.

Vi har glutenfri kuvertbrød samt burgerboller.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - LØRDAG

17.00 - 22.00 

SØNDAG

LUKKET

KØKKENET

17.00 - 21.00

KONTAKT OS

TELEFON

+45 96 260 270

ADRESSE

Torvet 3C, 7400 Herning

MAIL

herning@bryggeriet.dk

  

FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag