HOVEDRETTER

På Bryggeriet Herning er vores hovedretter mindst lige så vigtige som vores øl. For os er det de gode oplevelser der er i centrum, og derfor har vi også sammensat et menukort, der passer perfekt til vores øl. Kom ned i vores hyggelige brygkælder og prøv nogle af vores spændende hovedretter nedenfor.

Hent menukort som pdf

RISTET LAKS

Med frisk pasta, citrussauce og ristet hjeresalat.

189 / €27

Spareribs

Med kødfulde svinekamben glaceres og steges møre. Krydres ved bordet med chili- eller barbecuedressing. Serveres med pommes frites og coleslaw.

Spareribs ca. 500 g 175 / €25
spareribs ca. 750 g 215 / €31

bryggeriets burger

Hakkebøf af oksekød eller kyllingebryst med bacon, ost, tomat, salat, rødløg og syltet agurk i en briochebolle. Til begge burgere serveres pommes frites og aioli-dressing.
159 / €23

ølbraiseret kalv

Med bagt kartoffelmos og tyttebær.
195 / €28

VEGETARRET

Portobellosvampe med 2 slags fyld, salat og dagens kartoffel. Serveres kun som hovedret.
159 / €23

Bryggeriet bøf

Af oksefilet (ca. 250 g.) med ristede kartofler, hvidløgssmør og dagens garniture.
260 / €37

Ribeye à la Crème

Ribeye (ca. 250 g) med pommes frites og husets salat.
265 / €38

Kalvesteg

Ca. 1 kg. kalvecuvette. Sælges kun som hel steg. Ca. 30 min. tilberedningstid. Trancheres ved bordet. Serveres med dagens kartoffel (bagt kartoffel fås ved forudbestilling) blandet salat og hjemmelavet løgdressing. Spørg tjeneren, hvis I ønsker sauce som tilbehør.
699 / €100

Alle forretter kan serveres som hovedret med dagens kartoffel og salat.

Vi har glutenfri kuvertbrød samt burgerboller.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - TORSDAG

17.00 - 22.00 

FREDAG - LØRDAG

17.00 - 23.00

SØNDAG

LUKKET

KØKKENET

17.00 - 21.00

 

KONTAKT OS

TELEFON

+45 96 260 270

ADRESSE

Torvet 3C, 7400 Herning

MAIL

herning@bryggeriet.dk

 

 

FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag