JULEMENU 2019

Julemenu 2019

FORRET
Platte bestående af husets laks og Christiansøpigens sild med kapers, rødløg, rå æggeblomme og ristet rugbrød.

HOVEDRET
Bryggeriets Juleand med brunede kartofler, rødkål, andesauce og svesker.

DESSERT
Vælg mellem:
Risalamande med varm kirsebærsauce eller Bryggeriets orange-trifli.

3 retter: 325 kr.
Kun mod forudbestilling

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - TORSDAG

17.00 - 22.00 

FREDAG - LØRDAG

17.00 - 23.00

SØNDAG

LUKKET

KØKKENET

17.00 - 21.00

 

KONTAKT OS

TELEFON

+45 96 260 270

ADRESSE

Torvet 3C, 7400 Herning

MAIL

herning@bryggeriet.dk

 

 

FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag