JULEMENU 2020

Julemenu 2020

FORRET
Varmrøget laks med rygeostcrème, ærteskud og syltede rødløg
eller
Christianøpigens sild med kapers, rødløg og æggeblomme

HOVEDRET
Bryggeriets Juleand med brunede kartofler, rødkål, andesauce og svesker
eller
Cuvette af ungkvæg med dagens kartoffel, blandet salat og løgdressing

DESSERT
Bryggeriets trifli med appelsinstykker, rosiner, nødder, vaniljeis og flødeskum
eller
Risalamande med lun kirsebærsauce

3 retter: 339 kr.
Pr. couvert.

Minimum 8 personer
Bestilling min. 2 dage før.
Samme menu til alle i selskabet

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - LØRDAG

17.00 - 22.00 

SØNDAG

17.00 - 20.00 

KØKKENET

17.00 - 21.00


NYT FRA 2021

Søndag: 17.00 - 20.00
2 retter på menukortet
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
Gammeldags æblekage
2 retter: 225 kr.

KONTAKT OS

TELEFON

+45 96 260 270

ADRESSE

Torvet 3C, 7400 Herning

MAIL

herning@bryggeriet.dk

  

FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag