JULEMENU 2020
Julemenu 2020
FORRET
Varmrøget laks med rygeostcrème, ærteskud og syltede rødløg
eller
Christianøpigens sild med kapers, rødløg og æggeblomme
HOVEDRET
Bryggeriets Juleand med brunede kartofler, rødkål, andesauce og svesker
eller
Cuvette af ungkvæg med dagens kartoffel, blandet salat og løgdressing
DESSERT
Bryggeriets trifli med appelsinstykker, rosiner, nødder, vaniljeis og flødeskum
eller
Risalamande med lun kirsebærsauce
3 retter: 339 kr.
Pr. couvert.
Minimum 8 personer
Bestilling min. 2 dage før.
Samme menu til alle i selskabet
ÅBNINGSTIDER
MANDAG - LØRDAG
17.00 - 22.00
KØKKENET
17.00 - 21.00
NYT FRA 2021
Søndag: 17.00 - 20.00
2 retter på menukortet
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
Gammeldags æblekage
KONTAKT OS
TELEFON
+45 96 260 270
ADRESSE
Torvet 3C, 7400 Herning