BRYGGERI OG RESTAURANT

Mikrobryggeri og restaurant siden 1999. Følg med i ølproduktionen på tætteste hold.
MENUKORTBOOK BORD

MÅNEDENS RET

BRYGGERIETS JULEAND

199 kr. ad libitum

I restauranten serverer vi fra den 10. november og hele december Bryggeriets Juleand. Hertil serveres vores populære andesauce, svesker, rødkål og selvfølgelig brunede kartofler. 

ØLLET

På Bryggeriet Herning har vi vores helt egen brygger: Lutz Schöbel. Han brygger øllet efter gamle håndværkstraditioner og en god portion omsorg gennem hele processen. Malt, humle, vand og gær forvandles til friskbrygget fadøl, mens bryggerierne 11 gange om året også lancerer en helt ny og spændende øl.

PILSNER

Vores standardøl – brygget efter det tyske renhedsprincip, dvs. intet andet end humle, gær, malt, vand – og TID!

HERNING ALE

I Herning har vi ud over pilsner også en Ale som standardøl. Vores Ale er brygget med en let bitter engelsk ale som forbillede. 

JULEBRYG

Vi brygger et specialbryg ca. en gang i måneden, som passer til årstiden. I november og december har vi Julebryg på kortet.

HISTORIEN

 

“Vi må tit overbevise nye gæster om, at vores brygkedler rent faktisk bliver brugt til at brygge øl i.”

I rækken af restauranter og bryggerier fremstår Bryggeriet Herning som et af de ypperste eksempler på, hvordan design, indretning og kunst kan smeltes sammen til en potent enhed.

På Torvet i Herning – i Herning Hede og Diskontobanks gamle bygning, der må betegnes som en af byens smukkeste, har den færøske kunstner Trondur Patursson i samarbejde med glasmesteren Per Hebsgaard, forvandlet bankens gamle kælder til et åbent og lyst rum. Det eneste der er tilbage er den topsikrede bankboks fra 1912 leveret af Herning Pengeskabsfabrik.

Forud for anlæggelsen af Bryggeriet Herning skabte vi et frugtbart samarbejde med kunstnerne – og gav dem masser af frihed til at udfolde sig i den historiske bygning.  Trondur Patursson og glasmester Per Hebsgaard har sammen skabt et fantastisk loftslys der bidrager til restaurantens iøjnefaldende helhed. 

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - TORSDAG

17.00 - 22.00 

FREDAG - LØRDAG

17.00 - 23.00

SØNDAG

LUKKET

KØKKENET

17.00 - 21.00

 

KONTAKT OS

TELEFON

+45 96 260 270

ADRESSE

Torvet 3C, 7400 Herning

MAIL

herning@bryggeriet.dk

 

 

FACEBOOK

Følg os på Facebook

NYHEDSBREV

Vind en middag